Общо показвания

петък, 25 ноември 2022 г.

Съвети ; Какво споделяте?

 Съвети ; Какво споделяте?


Един от най-големите проблеми на християнството е да споделяш истината с незрели християни, отпаднали от вярата и с хора с които не си заслужава даже да седнете на масата.

Много пъти ни се вижда, че споделянето с други хора ще ни олекне, независимо те дали са вярващи или невярващи. Да ще се случи през този половин или един час това, но само си позамислете, каква поразия ще направят тези , които само ви слушат историята на вашият живот, изхвърлянето на камъка на неподходящо място?

Е това може да се случи на такива хора, които са неразумни и твърде глупави.

За да опитате вашата ярост и вашият проблем над себе си споделете болката си и историята си на неверни и не повярвали и вижте само последствията, които ще се случат с вас.

О , тогава не винете Бог, че не ви помага, защото Словото на Господа вече ви предупреди, че не трябва да споделяте болката си с не вярващите а с вярващи, които са изпитани.

Библията ни казва;, че ако искаме добро , значи не споделяте болката си с неправилните хора. Ако това прото го направите не винете Бог, за последствията. Въпроса е как после ще спасите вашето положение, което ще ви смаже до край?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук Вашите коментари,ако имате.Благодаря Ви.